Over deze site

Geadviseerd browsergebruik
Wij vinden het belangrijk dat u de online informatie van CRV optimaal kunt gebruiken. De websites van CRV werken het best met de actuele versie van Google Chrome en Internet Explorer op pc en notebook.

Geadviseerde browsers
Actuele versie Internet Explorer (download)
Actuele versie van Google Chrome (download)

Mobiel en tablet
In de meeste gevallen zullen de websites van CRV op tablet en mobiele telefoon normaal functioneren. Het schermformaat van uw mobiele telefoon of tablet kan er echter voor zorgen dat de sites van CRV niet op dezelfde wijze getoond worden als u op een pc of laptop gewend bent. Incidenteel komt het voor dat functionaliteiten niet correct werken. Wij adviseren u dan gebruik te maken van een browser op pc of laptop.

Verouderde browsers
Een aantal oudere en alternatieve browsers geven websites van CRV minder goed weer. Ook zijn gedateerde browsers en besturingssystemen minder veilig. Zo wordt Windows XP vanaf 1 september 2015 niet meer ondersteund. Controleer daarom periodiek of u de nieuwste versie van uw browser gebruikt. Via de helpfunctie van uw browser kunt u uw versie controleren.

Advies computersysteem
Voor een optimaal én veilig gebruik van deze website hebt u als besturingssysteem van uw computer minimaal Windows 7 nodig. Deze site is niet compatibel met Windows 95, 98, 2000, ME, MT en XP.